Urolige Tider

Urolige Tider udkommer 17.11 2023

 

Forlagets pressemeddelelse:

 

Linda Lassen debuterede 1997 med digtsamlingen ”Balloner flyver væk” Siden har hun udgivet en lang række romaner for både børn og voksne, bl.a. Jens og Marie en genforeningsroman og Den kloge kone fra kvindehuset.  I 2021 udkom en biografi om forfatteren Martha Christensen. Forfatterskabet har fokus på de mennesker, der har svært ved at komme ind i fællesskabet, fordi de skiller sig ud eller/og fordi de føler sig udenfor.

Men nu vender hun tilbage til lyrikken med samlingen Urolige tider

 

Første del: Uro handler både om den uro der hersker i verden og som vi alle konfronteres med, men også om den indre uro, både når tankerne er tunge og når hjertet galopperer af glæde. Forelskelser og forventninger, aldringens uro og tabene.

 Anden del, Håb til tider kredser om håbet som forfatteren især finder i sproget, i naturen og i de gode relationer – og i humoren.

Linda Lassen fortalte om sit forfatterskab på Brecklings bogcafé og sin nye digtsamling Urolige tider, som er udkommet på forlaget Lysvalsen, ved Maissa Darraji. Spændende især at høre om hendes tanker omkring lyrik. Jeg har læst digtene, de er underfundige, triste, bevægende, glade. Anbefales varmt. (Hanne Næsborg)